Hvordan piggfrie dekk kan konkurrere når det gjelder grep med piggdekk

piggdekk

Når det gjelder vinterdekk, kan piggfrie dekk i dag under noen omstendigheter være bedre enn piggdekk. Du kan i dag få piggfrie dekk, også kjent som friksjonsdekk som har utmerket grep på snø og is. Dette var ikke alltid tilfelle tidligere, hvor piggdekkene var langt overlegne, og hvis du trengte godt grep på is, hadde du bare valget mellom piggdekk. Nå for tiden må du kanskje revurdere ditt opplagte valg ettersom innovasjonen og teknologien har utviklet seg mye når det gjelder piggfrie dekk.

Med piggfrie dekk trenger du ikke å bekymre deg for å miste noen pigger når du starter raskt eller raskt, noe som kan være vanskelig for piggene. Knastene vil også ha på seg på grunn av slitasje, slik at de blir mindre. Dette er noe du ikke har med de piggfrie dekkene. Siden du da også kan kjøre i hvilket som helst land med friksjonsdekk, blir de mer fleksible, og du kan montere dem tidligere hvis du føler deg mer komfortabel med det, mens du venter på vinteren.

Piggdekk krever ofte at du kjører forsiktig i utgangspunktet slik at piggene kan sette seg ordentlig. Knoppene er også retningsbestemte, slik at du ikke skal endre rotasjonsretningen mellom årstidene. Når du roterer dekkene, må du alltid ha venstre dekk på venstre side og høyre dekk på høyre side. Retningsendring kan føre til at piggene faller ut. De piggfrie dekkene har greppartikler integrert i slitebanen, så de er der for å bli. Slitasje kan imidlertid føre til noe reduksjon av det, og det er også derfor det er viktig at du bytter ut slitte dekk til nye dekk. Dette bør gjøres når mønsterdybden når 4 mm.

Når du velger nye dekk til bilen din, må du definitivt vurdere premium piggfrie dekk uavhengig av hvilke vinterforhold du planlegger å kjøre i. Du må også foreta rettidige endringer av sommerdekk.

For mer informasjon om piggfrie dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/

View more presentations on SharePresentation