Kesä- ja talvirenkaiden valitseminen sähköautoille tai hybrideille

Hybridi- ja sähköautojen renkaita valittaessa on otettava huomioon erot hybridi- ja sähköautojen ja polttomoottorilla varustettujen autojen välillä. Tärkein ero hybridiautojen ja polttomoottoreiden välillä on se, että hybridiautoja ajaa bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä. Tämä erittäin teknisesti edistyksellinen järjestelmä käyttää tietokoneistettuja ohjauksia, jotta hybridiajoneuvot voivat vaihtaa jatkuvasti bensiini- ja sähkömoottorin välillä, samalla kun ylläpidetään akun varausta ja monia muita monimutkaisia ​​tehtäviä. Akut tekevät hybridiautoista painavampia kuin tavallisista polttomoottorikäyttöisistä autoista, ja se on jotain, joka on otettava huomioon ostaessasi renkaita.

Sinun on myös otettava huomioon ero kesä- ja talvirenkaiden välillä, sillä kesärenkaat on optimoitu lämpimiin olosuhteisiin ja kuiville tai märille teille, kun taas talvirenkaat on suunniteltu matalille lämpötiloille ja liukkaille pinnoille, kuten lumelle, jäälle ja sohjolle. Kumiseoksen on siis varmistettava, että renkaat pysyvät pehmeinä ja joustavina myös alhaisissa lämpötiloissa, ja kulutuspinnan suunnittelun on varmistettava, että sinulla on hyvä pito talvipinnoilla ja että urat pystyvät käsittelemään lunta sekä sohjoa. Koska renkaat on optimoitu talviolosuhteisiin, ne on vaihdettava kesärengassarjaan talvikauden päättyessä.

Jos etsit talvirenkaita hybridiautoon tai sähköautoon, on tärkeää etsiä renkaita, joilla on hyvä pito ja kitka, jotta jarrutus onnistuu ja polttoainetehokkuus säilyy. Loppujen lopuksi useimmat hybridia ostavat ihmiset hakevat ympäristöystävällistä ajokokemusta. Sinun on tarkistettava, suositellaanko renkaita käytettäväksi sähköajoneuvoissa. Kesärenkaat ovat loistava valinta erityisesti hybridi- ja sähköautoille. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu pienellä vierintävastuksella, mikä vähentää jokaiselle matkalle tarvittavan energian määrää, jolloin hybridi- tai sähköauto voi mennä pidemmälle. Tämä antaa sähköajoneuvoille mahdollisuuden matkustaa pidemmälle jokaisella latauksella, jotta sähkö ei loppu matkan varrella ja hybridit käyttävät vähemmän polttoainetta.

Jos etsit jokakelin renkaita, sinun on varmistettava, että niitä suositellaan hybridi- ja sähköautoille, joissa on uusia innovaatioita, jotka takaavat suorituskyvyn lumimyrskyissä, rankkasateessa tai kuumalla asfaltilla, samalla kun ne ovat ympäristöystävällisiä renkaita, jotka auttavat säästämään polttoainetta. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät näistä ensiluokkaisista kesärenkaista sopivat lähes jokaisille ajopinnoille ja tarjoavat erinomaisen suojan vesiliirtoa vastaan.

Nokian Renkaat rengasvalmistaja tekee renkaita vierintävastuksen minimoimiseksi, sillä 4–11 prosenttia auton polttoaineesta käytetään tarjoamaan energiaa renkaiden kuljettamiseen tiellä eli vierintävastukseen. Riippumatta siitä, mitkä renkaat valitset hybridiautollesi, sinun tulisi tietää, että Nokian Renkaat -yritys on vähentänyt vierintävastusta koko rengasvalikoimassaan.

Lisätietoja sähköautojen ja hybridien renkaiden valitsemisesta on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/