Kitkarenkaat tarjoavat parhaan turvallisuuden ja mukavuuden suhteen

nastarenkaat

Koska talvi on lähestymässä ja joudut vaihtamaan talvirenkaisiin turvallisen ajon takaamiseksi talvella, sinulla on muutama rengasvaihtoehto. Jos asut alueella, jossa ei ole lunta, voit tietysti jatkaa ajoa kesärenkailla. Suurimmissa osissa on kuitenkin talviolosuhteita talvikaudella, joka vaihtelee muutamasta kuukaudesta todellista talvea joissakin tapauksissa vain lyhyisiin lumisateisiin, jotka esiintyvät ja sulavat pois muutama päivä myöhemmin.

Jos teillä on kunnollinen talvikausi, on parasta aina vaihtaa talvirenkaisiin, joissa sinulla on vaihtoehtoina nastarenkaat tai kitkarenkaat. Nastarenkaat ovat kiellettyjä Saksassa ja Puolassa. Niissä on myös joitain rajoituksia, jotka liittyvät niiden käyttöaikaan. Jos asut jossakin näistä maista tai aiot käydä siellä tai ajaa niiden läpi talvikaudella, sinulla on oltava kitkarenkaat. Kitkarenkaita voidaan käyttää kaikissa maissa, ja ne tarjoavat melkein yhtä hyvän pidon kovaksi pakkaantuneella lumella ja jäällä, ja ne ovat yhtä hyvät lumella. Kitkarenkaiden käytölle ei ole päivämäärärajoituksia, joten ne voidaan asentaa aikaisemmin varmistaaksesi, että ne ovat autossasi ennen lumen saapumista.

Voit myös käyttää talvihyväksyttyjä jokakelin renkaita, joita voidaan käyttää ympäri vuoden ja jotka voivat olla hyviä alueilla, joilla on hieman epäsäännöllisempi talvi, mutta haluat silti varmistaa, että voit käyttää autoa turvallisesti milloin tahansa, säästä riippumatta. Tämä lisää sekä mukavuutta että turvallisuutta näille alueille. Koska talviolosuhteissa on vaarallista ajaa kesärenkailla, tämä varmistaa, että voit välttää tekemästä sitä. Sinun on kuitenkin kierrettävä renkaita vuoden aikana niiden kulumisen tasoittamiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi.

Lisätietoja kitkarenkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi